Alla inlägg under mars 2015

Av Ia Hornesjö - 6 mars 2015 08:20

Matte har inte hunnit sitta så mycket vid datorn och uppdatera min blogg, men idag kan jag berätta vad jag har fått vara med om under några dagar.

I tisdags var jag på besök hos Silla, fick träffa min storebror Villes små valpar, jag tyckte att de var jättesöta, men jag var duktig och höll mig utanför deras låda och bara luktade på dem genom stängslet.

 

Sen när vi ändå var där så ville matte ha lite ståkort på mig och Silla är ju duktig på att ställa upp. Men vad sjutton det finns väl roligare saker att hitta på än att stå snygg, tyckter jag i alla fall

 

Men lite bilder fick matte i alla fall att skratta åt.

 

Som sagt roligare saker än att stå snyggt finns ju och det är bland annat att få pussas och sen kan jag ju faktiskt stå när jag själv vill.

Matte tog sedan huvudbilder på Villes och Lintens valpar

 

En av tjejerna är precis som min morbror Nemo och naturligtvis så föll både matte och husse pladask när de såg henne.'


På onsdagen var jag och min mormor Lycka till veterinären. Matte passade på att väga mig igen och jag vägde då 9,4 kg, så jag börjar bli en stor tjej.  Min mormor Lycka skulle lämna blod för forskning av juvertumörer och hon var jätteduktig när hon stod där på bordet och veterinären tog 3 fulla rör med blod från hennes ben.

Sen var det min tur att komma upp på bordet för att veterinären skulle kolla mina rinnande ögon. Hon kollade med en stark lampa och förstoringsglas först för att se om jag hade några hårstrån som kanske kunde skava, men det hade jag inte. Sen fick jag några droppar i mina ögon för att hon skulle kolla så att jag inte hade fått någon skada, inte heller det hade jag utan troligen så är det någon infektion som jag har fått och för detta fick jag ögonsalva som jag ska använda i 7 dagar och är jag inte bättre då så ska jag få åka tillbaka och då måste jag få sova om de ska kunna kolla så att det inte är något fel på min tårkanal.  Men jag är lika glad och sprallig ändå, så matte får väl stå ut med att hon tycker att jag är ful när mina ögon rinner.

Torsdagen var helt underbart kul, vi var ute nästan hela dagen, matte och husse kunde inte heller hålla sig inne så vi lekte en hel del och min mormor fick göra det hon gillar att visa hur lydig hon är. Hm, där har jag en hel del att lära det förstår jag.

 

Matte gjorde även en bana med hundgodis som hon lät oss alla leta efter. Men godis det är inget för mig, jag vill ju leka och busa istället.  Faktiskt så var matte och husse lite sura på mig för de har flera bunkar med taklök står på bron över fontänen och dessa gillar jag att bita sönder och även äta upp. Det var bara för husse att ställa upp dessa högt för matte vill ha sina växter i fred.

Idag är det fredag och inte alls en lika fin dag som igår, det har regnat hela natten och det är jätteblött ute. Så matte blev inte så glad när vi kom in i morse och Olga, Lycka, Nellie, Qling och Opus rusade upp till mattes och husses sovrum och intog deras nybäddade säng med helt nya rena sängkläder. Tur att matte har lite humor, för hon fick sig ett gott skratt när hon såg alla se så nöjda och belåtna ut i sängen.

Yra

Av Ia Hornesjö - 2 mars 2015 15:14

Idag fick vi alla åtta vara på tomten och leka. Hej och hå var det går när vi leker. Mest gillar jag att leka med Qling och Opus för de är lika barnsliga som jag är.  Matte försökte sig på att filma, men det var inte lätt sa hon för jag är ju nästan aldrig still.

Filmen blev lång och ändå så klippte matte bort flera småfilmer.

Yra

Av Ia Hornesjö - 2 mars 2015 08:01

Igår blev det ingen valplek för mig för matte och husse ville hellre åka på cockerpromenad så att flera av mina syskon skulle få komma ut lite.  När jag hade kommit ur bilen så mötte jag först två cocker som jag aldrig tidigare hade träffat, så jag blev lite rädd när den ena skällde på mig och då hoppade jag runt och fastnade med mitt halsband i Qlings koppel och när matte skulle ta bort mig därifrån så gick jag bakåt och kom ur mitt halsband, började springa därifrån och matte blev jätterädd att jag skulle springa ut på vägen, men det gick bra och allt ordnade sig.

 

Många nya dofter fanns det i denna skog

 

Kunde inte låta bli att busa med Qling när alla satt och fikade.

När jag kom hem så var jag så trött att jag direkt gick och la mig i min korg och somnade direkt

 

Sov faktiskt i hela två timmar innan jag kom på att jag var hungrig.

Husse fick den stora äran att låna mattes kamera idag och det blev en del fina bilder på alla de som jag träffade igår-

Ha en bra dag alla mina läsare

Yra




Presentation


Jag heter Yra och är ett riktigt yrväder. Föddes den 8/11-14 och fick stanna kvar på kenneln

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards